Технології

Очистка воздуха в кондиционерах Cooper&Hunter: CH 7-SKY Technology + CH Smart-iON Filter

Побутові кондиціонери Купер Хантер CH 7-Sky technology

Побутові кондиціонери Cooper&Hunter, в залежності від моделі, обладнані різними системами фільтрації, такими як: CH 7-SKY Technology та CH Smart-iON Filter. Розглянемо докладніше, що являє собою кожна з них.

Фільтр Купер Хантер

"CH 7-SKY TECHNOLOGY" - унікальна технологія тотальної очистки повітря від Cooper&hunter

Шість тришарових фільтрів різного типу в одному комплекті: ACARO-CLEAN, ARGENTUM ION, CATECHIN ABSORB, CHITIN PROTECT, STOP FORMALDEHYDE, SUPER VITAMIN C, а також електростатичний антипиловий фільтр ECO FRESH. Головна перевага CH 7-SKY Technology в тому, що тепер не потрібно вибирати окремо той чи інший фільтр. Ви отримуєте єдину систему захисту від усіх відомих видів побутових забруднень.

Купер Хантер CH-7-SKY Technology
Набор фильтрующих элементов
Фільтр із іонами срібла Cooper&Hunter

ARGENTUM ION – це фільтр з іонами срібла. Фільтр має покриття, що містить іони срібла. Вони відомі своїми антисептичними властивостями. Іони срібла нейтралізують різні мікроорганізми, вбивають та значно знижують активність бактерій, вірусів, грибків, руйнуючи їх внутрішню структуру, забезпечуючи безперервне та суперефективне очищення. Фільтр очищує повітря та запобігає зростанню мікроорганізмів у приміщенні, на фільтрах кондиціонерів – робить повітря чистим та здоровим.

Agaro-clean-Cooper&Hunter

ACARO-CLEAN фільтр ефективно видаляє з приміщення пилових кліщів. Він оброблений спеціальними речовинами, які знешкоджують кліщів та перешкоджають їх розмноженню.

Catechin-Absorb-Cooper-Hunter

CATECHIN ABSORB блокує активність вірусів та бактерій. У тому числі, таких небезпечних як стафілокок, стрептокок, сальмонела та інші. Катехін – це природний антисептик, який міститься у листі зеленого чаю.

Cooper-Hunter-7-sky-technology-Chitin-protect

CHITIN PROTECT має протимікробну дію. Основна складова хітину – це хітозан, він є пасткою для вірусів. Хітозан входить до складу зовнішнього скелета раків і крабів і має високу міцність. Його молекули здатні утворювати високоупорядковані надмолекулярні структури. Хіміки створили основу даного матеріалу з хітозану – з його молекул вони отримали відмінну сітку для лову мікробів і вірусів. А на цю хітозанову основу вчені завдали шару з вуглеводів, до якого прилипають гемаглютеїнові «шипи» різних вірусів. Хітозан має антибактеріальну дію, тому цей новий матеріал знищує не тільки вірусні інфекції, а й бактеріальні.

Cooper-Hunter-7-sky-technology-stop-Formalehyde

STOP FORMALDEHYDE Формальдегіди – це шкідливі газоподібні сполуки, які можуть спричинити рак. Даний фільтр успішно справляється з видаленням летких органічних речовин, таких як формальдегіди, що виділяються предметами інтер’єру та меблями. Також паралельно він дезодорує молекули з якими пов’язані запахи поту, сигаретного диму тощо.

Cooper-Hunter-7-sky-technology-super-Vitamin_C

SUPER VITAMIN C – виготовлений з емісійної речовини вітаміну С. За допомогою даного фільтра повітря насичується вітаміном, і вже через годину роботи кондиціонера, концентрація досягає рівня, необхідного для нормальної життєдіяльності людини. Вітамін С надходить в організм у молекулярному стані, що забезпечує практично повне засвоєння його організмом.

Cooper-Hunter-7-sky-technology-Eco-fresh

ECO FRESH – електростатичний очищувальний фільтр. При русі повітря через структуру цього фільтра на нитках утворюються статичний заряд і електромагнітне поле. Поляризація дозволяє істотно підвищити ефективність очищення повітря, що проходить через фільтр від дрібних частинок пилу.

CH SMART-iON Filter

Іонізатори, або негативні генератори іонів, працюють шляхом створення статичного заряду навколо забруднюючих речовин у повітрі, які ширяють у вашій кімнаті. Після захоплення статичним зарядом, ці частинки (пил, алергени, шерсть домашніх тварин тощо) просто прилипають до найближчої поверхні, тому за рахунок втягування повітря фільтром кондиціонера вони залишаються на ньому. Ваше повітря стає свіжим, тому що забруднюючі речовини в ньому відсутні.

Купер Хантер фильтр CH-SMART-iON

Комплекс очищення повітря C&H Smart ION Filter знижує вплив інфекцій та створює здоровий мікроклімат
У багатьох моделях кондиціонерів Cooper&Hunter, плазмовий генератор негативних іонів вже давно входить у базову комплектацію, поряд із системою фільтрації CH 7-SKY Technology, завдяки чому забезпечується багатоступінчасте очищення повітря та створюється здоровий мікроклімат.
CH SMART-iON Filter – є іонізатором, що працює за принципом “низькотемпературна плазма атмосферного повітря” (cold atmospheric pressure plasma CAPP).
Залежно від моделі CH SMART-iON Filter може бути реалізований у кількох різних виконаннях

Варіант 1
Електростатичні грати (модель Nordic Premium)

C&H Smart ION Filter

Варіант 2
Електрод з коронним розрядом (всі моделі, крім Nordic Premium, на момент написання статті)

Фільтр ch smart ion filter кондиціонер Cooper&Hunter

Незалежно від принципу дії фільтра, в основі його дії лежить гідроксидний іон (OH-), який руйнує захисну оболонку вірусів, внаслідок чого вірус слабшає та гине в атмосфері.
Крім цього, іонізація значно підвищує ефективність очищення повітря від плісняви, пилу та алергенів, а також інших типів побутових забруднень. До основних переваг CH SMART-iON Filter відносять безпеку для людей та домашніх тварин. Крім того, даний вид фільтрації привабливий високою ефективністю, низькою вартістю та мінімальними витратами електроенергії в процесі експлуатації. Активація фільтра здійснюється натисканням кнопки на пульті дистанційного керування, на екрані якого з’являється відповідна індикація.

Сукупність систем фільтрації застосованих у кондиціонерах Cooper&Hunter гарантує максимальний захист від вірусів та бактерій та дарує вам чисте повітря щодня.

Очистка воздуха в кондиционерах Cooper&Hunter - описание фильтров

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *