Технології

Технологія I-Action – огляд переваг.

Технологія I-Action Cooper&Hunter

I-ACTION - опис технології

Інженери компанії Cooper&Hunter розробили унікальну технологію I-Action.

Принцип роботи інверторних кондиціонерів С&H на основі даної технології вигідно відрізняється від спліт-систем зі звичайним типом компресора. За рахунок змінної швидкості обертання ротора електродвигуна забезпечується змінна продуктивність компресора. Компресор працює виключно з продуктивністю, необхідною системі. Відсутні постійні пуски та зупинки, як наслідок, високі пускові струми та, відповідно, високе споживання енергії. Завдяки високоточному контролю інверторний кондиціонер підтримує комфортний мікроклімат у приміщенні без різких коливань, у широкому діапазоні температур зовнішнього повітря.

Інверторні кондиціонери С&H – це високотехнологічні системи, керовані найновішим вбудованим мікропроцесором, на основі технології I-Action.

Завдяки системі керування низькочастотним двигуном, зменшується не лише вібрація компресора при роботі на малих оборотах, а й забезпечується його стабільна робота при максимально низькій частоті обертання (1Гц) та моментальне реагування на зміну теплового навантаження в приміщенні.

За рахунок цього рівень енергозбереження зростає, а також підвищується надійність і зручність експлуатації інверторних міні-спліт систем С&H. Завдяки технології I-Action робота кондиціонера стабільна навіть при стрибках напруги в мережі, в діапазоні від 96 до 265В.

При досягненні заданої температури компресор не вимикається, а працює стабільно з високою ефективністю, навіть на малих оборотах, споживаючи при цьому всього 40 Вт/год.

Таким чином, Cooper&Hunter заощаджує електроенергію до 50%, значно збільшуючи термін служби техніки.

I-ACTION - переваги

  • Ультранизька частота обертання компресора Дозволяє компресору стабільно працювати при малому навантаженні, таким чином досягається точність підтримання температури та суттєва економія електроенергії.
  • Хладагент R410 Екологічно безпечний холодоагент, забезпечує високу ефективність роботи та дбайливе ставлення до природи.
  • Хладагент R32 Нове покоління холодоагенту, з низьким коефіцієнтом впливу на глобальне потепління (Global warming potential) та нульовим потенціалом виснаження озонового шару
  • Автоматична адаптація до напруги (96-265В) Дозволяє знизити ризик пошкодження обладнання при перепадах напруги та забезпечує більш стабільну роботу
  • Високошвидкісний процесор Дозволяє реалізувати максимально точне, швидке та ефективне керування параметрами роботи обладнання
  • Безшумна робота Неймовірно низький рівень шуму – до 18 дБ (А)
  • Висока надійність роботи Контроль якості на всіх етапах виробництва та чудові характеристики
  • Точний температурний контроль Забезпечує точність підтримання температури – 0,5ºС
  • Турбо-режим Забезпечує швидке охолодження та обігрів, а також швидке досягнення необхідної температури
  • Безперервна робота Забезпечує економію електроенергії та зберігає ресурс обладнання

Моделі кондиціонерів Cooper&Hunter оснащені технологією "I-Action"

Air Master Inverter (7)

Alpha Inverter (10)

Arctic Inverter (8)

Avalon (4)

Daytona (26)

ICYIII (4)

Imperial (3)

Inverter Console (4)

Nordic Continental (4)

Nordic Evo (4)

Nordic Premium (10)

Supreme (16)

Supreme Continental (36)

Veritas (10)

Vip Inverter (3)

Vital (10)

Winner (7)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *