Звоните, мы на связи и в выходные! +38 (063) 190-74-27 (viber, telegram) +38 (068) 206-95-14

Політика конфіденційності

Дякуємо за відвідування нашого веб-сайту: cooper-hunter.org.ua
Цей документ описує правила використання та політику конфіденційності для сайту: cooper-hunter.org.ua. Прочитайте умови та правила користування веб-сайтом, перш ніж почати ним користуватися. Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захист інформації” в інформаційно-телекомунікаційних системах”, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу”.

Користуючись послугами інтернет-магазину cooper-hunter.org.ua ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності. У разі потреби ми можемо вносити зміни до Політики Конфіденційності на свій розсуд. Таким чином, користуючись нашим інтернет-магазином, ви автоматично підтверджуєте, що ознайомилися з нашою Політикою Конфіденційності. У разі змін ми не повинні повідомляти Вам про будь-які зміни, внесені до дійсних Правил використання та Політики конфіденційності. Поправки набувають чинності з дати їх опублікування

Ключові пункти Політики Конфіденційності

Ми збираємо та обробляємо персональні дані кожного користувача, але водночас ви самі приймаєте рішення яку саме інформацію нам подавати. Ми беремо на собі зобов’язання не передавати ваші дані третім особам ні за яких обставин, крім випадків, прямо передбачених законодавством України. Ми можемо використовувати отримані від вас персональні дані будь-яким не забороненим законодавством чином. Наприклад, для формування акцій, скидок або персональних комерційних пропозицій

Збір персональних даних

Користуючись послугами інтернет-магазину cooper-hunter.org.ua (наприклад, купуючи товари або замовляючи послуги), ви заповнюєте форму, в якій надаєте ваші персональні дані. Кожен вирішує самостійно – користуватися нашими послугами чи ні. Якщо ви вирішите скористатись послугами нашого інтернет-магазину cooper-hunter.org.ua, то вам необхідно надати такі дані: ім’я та прізвище; e-mail; номер телефону; іншу інформацію, що ідентифікує вас як користувача. Залежно від виду товару чи послуги, деяка інформація є обов’язковою, а деяку можна надавати за бажанням. Якщо з якихось причин ви не захочете надавати нам обов’язкову інформацію – купівля товару або замовлення послуги стане неможливим. Надаючи свої персональні дані при оформленні замовлення, ви погоджуєтесь з тим, що вони будуть зберігатись та оброблятися нашим інтернет-магазином cooper-hunter.org.ua

Використання персональних даних

Ми збираємо персональні дані користувачів для надання послуг або надання інформації, яку ви запитуєте. До ваших персональних даних маєте доступ лише вам і адміністратор інтернет-магазину cooper-hunter.org.ua. Інші особи доступу до неї не мають крім випадків, прямо передбачених законодавством України (наприклад, правоохоронні органи)

Збереження конфіденційності

Якщо ви хочете зберегти конфіденційність – ви маєте повне право не надавати нам свої персональні дані. Але, у такому разі, ви не зможете користуватися послугами інтернет-магазину cooper-hunter.org.ua, тому що для надання послуг нам потрібна певна інформація про вас.

Використання cookie-файлів

Для покращення роботи сайту ми використовуємо cookie-файли, що відстежують відвідування кожного окремого користувача. Cookie – це невеликі файли, що передаються вашому браузеру за допомогою web-сервера. Вони можуть бути розпізнані лише тим сервером, який їх передавав. Їх неможливо використовувати як додатки що виконуються, або для зараження пристрою вирусами. Усі сучасні браузери приймають cookie-файли за замовчуванням

Яку інформацію ми отримуємо від вас

Ви надаєте свої персональні дані при здійсненні наступних дій: придбання товару чи послуги в інтернет-магазині cooper-hunter.org.ua; реєстрація облікового запису на сайті; заповнення анкет, участі в опитуванні та інших форм на сайті; участь у акціях cooper-hunter.org.ua; спілкування з працівником магазину за телефоном, e-mail, або у месенджері; розміщення відгуку або коментаря на сайті, тощо. Обсяг наданої інформації може бути різним залежно від випадку. Загалом це може бути: ПІБ; e-mail; адреси; номер телефону; дата народження; паспортні дані; інформація про оплату. Вся інформація надається та збирається у вигляді, що не має відношення до особистості, але частина даних може бути пов’язана особисто з вами. Така інформація використовується для аналізу потреб користувачів і покращення роботи нашого інтернет-магазину cooper-hunter.org.ua

Реєстрація на сайті

Проходячи процедуру реєстрації на сайті cooper-hunter.org.ua ви даєте згоду на одержання рекламних повідомлень від нас та наших партнерів. У разі, якщо ви не хочете отримувати рекламні повідомлення, ви можете повідомити нас про це у зручній для вас спосіб і ми змінимо налаштування. Ми також пропонуємо можливість реєстрації і створення облікового запису через Ваш існуючий профіль у соціальній мережі (наприклад, у Facebook). В такому випадку, Ваші параметри доступу (ім’я та адреса електронної пошти) імпортуються з Вашого профілю в соціальній мережі. Зверніть увагу на те, що при використанні цієї опції, ми можемо отримати певну інформацію через відповідну соціальну мережу, таку як ваше ім’я, вік, місцезнаходження, переваги, професію та іншу інформацію з Вашого публічного профілю. Ми можемо не вимагати всієї цієї інформації, вона автоматично надається постачальником соціальної мережі через використання опції «входу через соціальну мережу». Незважаючи на це, ми будемо використовувати виключно ту інформацію, яка необхідна для створення облікового запису, і після отримання будь-якої іншої інформації, видаляти непотрібні дані

Як використовуються ваші персональні дані?

Надані вами персональні дані використовуються для якісного надання послуг. Наприклад, для виконання замовлень на товари або послуги або для надання персональних пропозицій

Постачальники послуг

Ваші персональні дані можуть бути надані постачальникам послуг, які співпрацюють з нами в нашій діяльності (наприклад, служби кур’єрської доставки, або платіжні системи). Від всіх постачальників послуг ми в обов’язковому порядку вимагаємо збереження ваших персональних даних в цілковитій безпеці. Ми забороняємо їм продавати або передавати персональні дані про користувачів крім тих цілей, коли потрібно надавати послуги від імені нашої компанії

Захист ваших персональних даних

Ми розуміємо, наскільки важливо забезпечити безпеку персональних даних наших клієнтів. Ми вживаємо всіх можливих заходів для забезпечення безпеки цих даних. Так, для захисту ваших персональних даних ми використовуємо: технологію шифрування SSL, яка захищає дані під час передачі через інтернет (про наявність шифрування SSL можна зрозуміти по наявності зеленого закритого замочка і префіксу HTTPS в URL браузера); паролі, які потрібні для отримання доступу до облікового запису та інше

Як я можу дізнатись про зміни в політиці конфіденційності?

Кожен користувач має доступ до відповідного розділу даного сайту. Будь ласка, в разі необхідності перевірте чинну Політику Конфіденційності на предмет змін

Інше

Інтернет-магазин cooper-hunter.org.ua не несе відповідальності за функціонування веб-сайту й не дає гарантії, що веб-сайт буде працювати без перерв чи без збоїв, а також, що дефекти будуть усуватися. Інтернет-магазин cooper-hunter.org.ua не гарантує сумісності Вашого комп’ютерного устаткування з веб-сайтом, а також не несе ніякої відповідальності за стан телефонних ліній і, обладнання що забезпечує Вам доступ до веб-сайту. Інформація, яку надаєте Ви, не повинна містити вірусів чи інших програм, що мають деструктивну функцію

Main Menu